Cartofi crocanti in vas roman-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Mar 2010 | 11375 vizualizari

 

este dupa reteta de la RIVKA putin modificata,sant super. este adevarat ca sa postat mult acesta reteta si chiar eram curioasa cum sant.........ok,super buni

 

INGREDIENTE

  • 7-8cartofi
  • ulei de masline
  • faina de malai fina
  • putin praf de usturoi
  • delikat de zarzavaturi 2 linguri
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi crocanti in vas roman-post:

Se curata cartofi se taie in 4-6 depinde cat de mari sant  se pun intr-un vas  se ung bine cu ulei de masline apoi am amestceat faina de malai (am macinat-o cu masina de cafea)cu  putin delicat de zarzavaturi si am presarat peste cartofi apoi am pus putin praf de usturoi si boia de ardei dulce si am pus vasul roman la cuptor pentru 45 minute aproximativ la 270 grade

Am vrut sa imi inaugurez vasul roman primit azi de la sotul meu asa ca iar facut proba cu cartofi dupa reteta de la rivka (eu am modificat putin reteta,in sensul ca am mai pus  boia si praf de usturoi)

Sant foarte gustosi si crocanti

eu am pus cam multi  si cei de dedesubt nu sau facut asa crocanti,trebuia o tava mare si lata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi crocanti in vas roman-post" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Coltunasi cu cartofi